PDA

View Full Version : Tartışma Paneli Kurallarına riayet

advil
2005-06-03, 09:25
.................................

lord_volkan
2005-06-03, 20:18
Berim merak ettiğim ufak bir konu var. Bu sitenin bilimum yerlerinde belirtilen forum ve tartışma paneli kuralları site yöneticilerini de bağlar mı yoksa onlar için ayrı bir kurallar topluluğu var mıdır? Bu soruyu sormamın sebebi bazen bu yazılı ve satır aralarındaki yazısız kurallardan bazılarının yöneticiler tarafından da ihtar edildiğini düşünmem.

Eğer bu kurallar herkes tarafından uygulanacaksa yöneticilerin özellikle aşırı olumsuzluk, üyelere hakaret ve saygısız davranışlar konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğine inanıyorum.

Özellikle rahatsız olduğum konu "uyarı" kisvesi altında yapılan dolaylı tehditler. Bunların kullanıcıları tahrik ettiğini düşünüyorum ki beni ediyor. Örneği daha iyi vurgulama amacıyla abartacağım ama "şunu yapmayınız" demek ile "şunu yaparsanız fena olur" demek arasında farklar vardır. Ben bunu weakest link yarışmasının sunucusunun tavırlarına benzetiyorum. Tabi ki yöneticilerin amiyane tabirle herkesle "yüz göz olmamak" için mesafeli konuşmasını anlarım ama bunu yapmak adına sizin tabirinizle "aşırı olumsuz " tavırlar sergilemesini rahatsız edici buluyorum.

Bu konuya biraz daha dikkat etmenizi rica ederim.

Saygılarımla,
Üzgünüm sayın Advil,

Ama ben bugün'e kadar,hiçbir seslisözlük yöneticisinin,birilerini uyarırken,"şunu yaparsanız fena olur" gibisinden tehdit sözleri içeren herhangi bir cümleye rastlamadım.Tam tersine,sitenin belli kurallarının olduğunu ve bizim de bu kurallara uyarak siteden faydalanmamızı rica ediyorlar.Zaten bu tür uyarıları yapmak onların esas görevidir ve ben bugün'e kadar da,her kim olursa olsun,yöneticiler tarafından kati ve tehditkar bir uyarı alırken görmedim.Gayet kibarca ve karşıdakini ezmemeye çalışarak ve büyük bir titizlik içerisinde işlerini yapıyorlar.Ben buradan,sayın Moderatörler'e bizler için en iyiyi yapmaya çalıştıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla,iyi gün geçirmeniz dileği ile.

burak
2005-06-03, 23:28
http://forum.seslisozluk.com/showthread.php?t=2943

h1j2y4
2005-06-06, 17:30
Gayet kibarca ve karşıdakini ezmemeye çalışarak ve büyük bir titizlik içerisinde işlerini yapıyorlar.

Iste buna dunyada inanmam...! Kimse kusura kalmasin...

sarz
2005-06-06, 19:26
-- Özür dilerim aniden thread'e karışıyorum ama ben bugüne kadar moderatörlerin hiçbir saygısızlığını görmedim .. Zaten sevgili adminler gerektiğinde uyarı yoluyla üyeleri haberdar ediyorlar .. Yaklaşık 8-9 aydır sesliye üyeyim , şu ana kadar hiçbir uyarı almadım ve hiç nickim silinmedi ...

--Arkadaşlar afedersiniz ama karşı tarafı suçlamak yerine birazda kendi hatalarımızı irdelesek daha iyi olmazmı ...Ne dersiniz ? ;)