View Single Post
  #8 (permalink)  
Old 2009-01-07, 17:24
ege82 ege82 is offline
Junior Member

ege82 is on a distinguished road

seslisozluk calisanlarini, bu siteyi kuranlara tekrar tessekkur ederim, gercekten bu konuda sayili sitelerden birisiniz ve biseyler icin caba sarfediyorsunuz, bu cabanız karsisinda herkes sizi taktir etmeli bence.
belki eski versiyonu gelistirip daha guzel bisekle sokmaya calistiniz. fakat herkes bilir ki gerci mantıklı ve olması gereken budur ki; BİRŞEY- BİRMALZEME GELİŞTİRİLİRKEN eski özelliklerinden daha kapsamlı daha özellikli daha kullanisli ve eski potansiyelini aşmış birsekilde geliştirimelidir ki adına yeni versiyon - adına gelişmiş yeni versiyon denilsin!!! maalesef seslisozlugun eski versiyonu yeni versiyonundan daha ergonomik daha faydalli daha kapsamliydi ve daha GELİŞMİŞTİ..!!! eski versiyonun bu hale geldigini gorunce ileriye donuk bazı seylerin planlandıgını tahmin ediyor insan (paralı olmaası gibi) [bu sadece tahmindir] neyse; bu kdr insan şikayetçi ve memnun degil, ben gercekten anlamis degilim neden hala bu sekilde davranildiginı, bu seslisozluk'un yeni versiyonunu seven'i gectim, seven yok ztn de adam akilli faydalanan insan yok, biseylerin yapilmasi bence sart ve gordugum kdr gecici olarak verilen adreslerde de şaka gibi gene ayni versiyona yonlendirildigini goruyorum bu gercekten komik biyonden de kalitesizce br davranis...

Last edited by ege82; 2009-01-07 at 17:29.
Reply With Quote