![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Haber çevirisi içine çok teşekkürler sayın sudeabra, ama size bir konuyu iletmek istedim, bilmiyorum farkettiniz mi klavyeniz i harfi yerine ı yazarken ş harfi yerine de s yazıyor yani bu tür bir gariplik söz konusu.
Biz Türk olarak hali ile bir şekilde kelimeyi anlayabiliyoruz, ama yanımda ABD li bir arkadaşım var ve Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Yazdıklarınızda çok zorlandığını ve Türkçe konusunda kafasının karıştığını söyledi. Örnek vermek gerekirse malı (eşya) - mali (parasal) |
|
||||
|
Arkadaşınızdan özür dilerim burak .Elbette farkındayım .Fakat bir konuda bunu belırtmiştim .çok hızlı yazıyorum .Bu yüzden noktalamalara ve İmlalara dikkat edemiyorum.Bunun için daha önce arkadaşlarımdan özür dilemiştim .Fakat sizin gözünüzden kaçmış olmalı .Ama ben ancak bu şekilde aranızda olabiliyorum .Yetişmem gereken çok fazla yer var .Şu anda bile aynı anda 3 iş yapmak durumundayım .Ama bu rahatsızlık veriyorsa sonlandırabilirim .Sorun değil .İlk defa bir tercüme girişimimin akabinde böyle bir uyarıdan sonrada bir faydamın olmadığını hatta zararımın olduğunu görüncede ısrar etmenin sanırım anlamı yok
kendinize iyi bakın ...
|
|
|||
|
Baskan Obama'nin butce danismani, baskanin plani olan program kesintileri sayesinde butcede yapilacak 17 milyar dolarlik tasarrufun az olmadigini ama yine de yonetimi, icinde bulundugu mali zarardan kurtarmak icin yapilmasi gereken daha cok islerin oldugunu ifade etti.
Last edited by ceyhuncenger; 2009-07-27 at 03:03. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|